minimal | clean lines | lack of ornamentation | contrast | revealed structure | innovative | undisguised materials | functional | playful | open floor plan | contemporary l |iving with nature | organic | non-traditional | pure form | timeless

A Louvered Beach House on the Arabian Sea » Studio-Mumbai-Palmyra-House-Nandgaon- Maharashtra-India-03

The living room looks across to the dining room through open folding louvered doors. Both houses are built on stone plinths made from locally quarried black basalt. Photograph via The Contemporist.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s