minimal | clean lines | lack of ornamentation | contrast | revealed structure | innovative | undisguised materials | functional | playful | open floor plan | contemporary l |iving with nature | organic | non-traditional | pure form | timeless

Belleuve Hill Residence / New South Wales, Australia

(Molnar Freeman Architects)

 
Molnar Freeman Architects, . (n.d.). Belleuve hill residence. Retrieved from http://www.molnarfreeman.com/content-18-molnar-freeman-architechts-%7C-belleuve-hill-residence.htm
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s