minimal | clean lines | lack of ornamentation | contrast | revealed structure | innovative | undisguised materials | functional | playful | open floor plan | contemporary l |iving with nature | organic | non-traditional | pure form | timeless

Recipient of 2009 AIA Peconic Design Award

An art studio made with two side-by-side steel shipping containers perched on top of a foundation wall -with interior ceiling height of 18′ in the studio proper.   (Maziar Behrooz Architecture)

Maziar Behrooz Architecture, Initials. (n.d.). prefab: containers. Retrieved from http://www.mbarchitecture.com/container-studio/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s